Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Buenafuente fitxa per La Sexta

La Sexta presentarà aquest dijous el fitxatge d’Andreu Buenafuente. L’humorista català s’incorporarà a la cadena de la qual és accionista a través de El Terrat. El fitxatge de Buenafuente es produeix després de la seva inesperada marxa d’Antena 3, un any abans que acabés el seu contracte amb la cadena de Planeta. Va ser el passat 26 de Juny quan la cadena i la productora van anunciar el final del late show Buenafuente.

Redacció 26/07/2007

La Sexta ha confirmat que Andreu Buenafuente s’incorporarà a la cadena la pròxima temporada. Encara que avui es presentarà formalment en una roda de premsa en la qual es coneixeran més detalls sobre els projectes que desenvoluparà, es rumoreja des de fa unes setmanes que el showman es farà càrrec del late night de La Sexta, és a dir, bàsicament el que venia fent a Antena 3.

Tot i els intents de la cadena de San Sebastian de los Reyes perquè Buenafuente es quedés planificant nous projectes a la seva cadena, després del tancament del seu programa, aquest ha preferit decantar-se finalment per l’altra televisió. La veritat és que sembla lògic i natural que en Buenafuente acabi en La Sexta, sent la seva productora, El Terrat, un dels principals accionistes de la cadena. De fet, el cas estrany era la situació que es va plantejar després del llançament de La Sexta: el principal baluard d’una cadena era al mateix temps en un dels accionistes d’una altra. Però malgrat tot, aquest difícil equilibri s’ha mantingut durant bastant temps. Fins a aquest moment, en el qual sembla que les coses tornen al seu ordre natural.