Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

British Airways estrenarà una nova ruta Gatwick amb Alacant

British Airways estrenarà noves rutes de curt radi cap a ciutats dels Països Catalans, a partir del 30 de març de 2008, des dels aeroports londinencs de Heathrow, Gatwick, i el aeròdrom de la City. Entre elles, unirà el aeródromo de Gatwick amb Alacant, segons ha informat la companyia. L’aerolínia unirà l’aeròdrom de Gatwick amb Alacant, també ho farà amb Far, Eivissa, Palma i Tunis. També amb la ciutat de Màlaga i amb Gibraltar.

Redacció
Redacció 26/11/2007

També, des de London-City, el seu filial BA Cityflyer llançarà noves rutes el pròxim estiu cap a Amsterdam, Barcelona, Niça i Warsaw. El director comercial de British Airways, Robert Boyle, va considerar que amb aquestes obertures la companyia confia a donar un servei complet a bord i baixos preus. “Les operacions de BA Cityflyer en el London-City continuen enfortint-se i a partir del pròxim estiu operarem a nou destinacions a Regne Unit i Europa”, va assenyalar.

Finalment, la companyia britànica va informar que suspendrà els seus vols des de Gatwick a les ciutats de Aberdeen, Niça, Praga, Reykjavík i Split, mentre que des de London-City deixarà de volar a Milà-Malpensa.