Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Bouquet, l’Univers de la parella

Bouquet és una revista especialitzada en el món nupcial feta íntegrament en català i amb una tirada trimestral de 10.000 exemplars. Bouquet es distribueix a través dels quioscs d’arreu dels […]

Redacció
Redacció 22/12/2007

Bouquet és una revista especialitzada en el món nupcial feta íntegrament en català i amb una tirada trimestral de 10.000 exemplars. Bouquet es distribueix a través dels quioscs d’arreu dels Països Catalans.

Bouquet va sortir al carrer, per primer cop, l’octubre de 2002. El seu objectiu principal és oferir informació sobre el sector nupcial en català cobrint, així, un buit que hi havia al mercat editorial. Cada número, trimestral, ofereix informació sobre moda, restauració, detalls, idees… relacionada amb el món nupcial. Tanmateix, Bouquet vol promocionar Catalunya i, per això, cada número ofereix un reportatge sobre una església catalana i, tot sovint, es publiquen reportatges sobre indrets d’interés turístic del nostre país. Un altre objectiu de la nostra publicació és arribar al major número possible de parelles que volen casar-se i ser-los d’utilitat. Per això, els nostres continguts estan destinats a parelles de tots els grups socials i econòmics oferint, així, informació pràctica que els pot ajudar a organitzar el seu casament.

La moda és, sense dubte, el sector més fort dins el món nupcial i, per això, Bouquet té una especial presència a la Passarel·la Gaudí que, cada any, se celebra a Barcelona. D’aquesta manera, es compleix una doble funció: oferir informació de primera mà i acostar-se als seus lectors potencials. Així, Bouquet també participa, activament, a la majoria de fires nupcials que se celebren arreu del territori català.

Director: Francesc Garcia i López
Cap de Redacció: Mireia Bonache i Real
Web: www.bouquetnuvis.com

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat