Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Bosch vol la presidència del Barça

|

- Publicitat -

Ser president del Futbol Club Barcelona és molt temptador per a molt gent. Tot i que, per aconseguir-ho, fan falta molts suports i una bona base econòmica. Així doncs, no és pas una tasca fàcil.

Ara per ara, tenim notícies que l’exdirector del diari Avui, Xavier Bosch, podria estar plantejant-se l’opció de presentar-se ell mateix a la presidència del Barça. A Bosch sempre se l’ha situat en l’òrbita de l’exvicepresident esportiu Sandro Rosell i s’havia apuntat amb força que l’exdirector de l’Avui podria ser el director de comunicació de la candidatura de Rosell per preparar l’assalt a la presidència del Futbol Club Barcelona en les eleccions previstes per l’any que ve.

Publicitat

Però sembla que Bosch s’hauria envalentonat i aspiraria a ser més que el director de comunicació de Rosell. Bosch hauria sondejat diverses persones del seu entorn més immediat sobre com veurien la possibilitat que ell mateix es postulés a la presidència del club blaugrana, un fet que ha provocat hilaritat entre la major part dels consultats que no donaven crèdit a les aspiracions de Bosch.

Des del directe!cat, però, felicitem l’empenta d’en Bosch. Sempre és agradable saber que gent amb una visió catalanista i sobiranista vol dirigir un club de futbol que, ens agradi o no, s’ha convertit en una ambaixada molt important del nostre poble i la nostra nació.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut