Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Bosch vol la presidència del Barça

Ser president del Futbol Club Barcelona és molt temptador per a molt gent. Tot i que, per aconseguir-ho, fan falta molts suports i una bona base econòmica. Així doncs, no […]

Redacció
Redacció 05/03/2009

Ser president del Futbol Club Barcelona és molt temptador per a molt gent. Tot i que, per aconseguir-ho, fan falta molts suports i una bona base econòmica. Així doncs, no és pas una tasca fàcil.

Ara per ara, tenim notícies que l’exdirector del diari Avui, Xavier Bosch, podria estar plantejant-se l’opció de presentar-se ell mateix a la presidència del Barça. A Bosch sempre se l’ha situat en l’òrbita de l’exvicepresident esportiu Sandro Rosell i s’havia apuntat amb força que l’exdirector de l’Avui podria ser el director de comunicació de la candidatura de Rosell per preparar l’assalt a la presidència del Futbol Club Barcelona en les eleccions previstes per l’any que ve.

Però sembla que Bosch s’hauria envalentonat i aspiraria a ser més que el director de comunicació de Rosell. Bosch hauria sondejat diverses persones del seu entorn més immediat sobre com veurien la possibilitat que ell mateix es postulés a la presidència del club blaugrana, un fet que ha provocat hilaritat entre la major part dels consultats que no donaven crèdit a les aspiracions de Bosch.

Des del directe!cat, però, felicitem l’empenta d’en Bosch. Sempre és agradable saber que gent amb una visió catalanista i sobiranista vol dirigir un club de futbol que, ens agradi o no, s’ha convertit en una ambaixada molt important del nostre poble i la nostra nació.