Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Bosch: Si Trias vol pactar, s’haurà de comprometre a no seguir Duran

El candidat d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha posat tres condicions indispensables aquest matí per a qualsevol que vulgui formar govern amb ell, es digui Trias o es digui Colau. La principal és la de seguir el camí de la independència que s’està traçant a nivell nacional, les altres dues tenen a veure amb la transparència en la gestió i l’aplicació de polítiques socials i d’esquerres.

Redacció
Redacció 11/05/2015

Per Bosch, el full de ruta independentista per davant de tot

Alfred Bosch entra en escena en una campanya que els mitjans volen bipartidista entre Xavier Trias i Ada Colau, i posa com a condició indispensable per arribar a pactes, el seguiment del full de ruta al què s’han posat d’acord de moment ANC, Òmnium, AMI, CDC i ERC. Davant d’una Barcelona ingovernable, segons les enquestes de moment, cada partit posarà les seves condicions per pactar i, ni tant sols Ada Colau ho tindrà fàcil per triar. Bosch ja ha posat el seu preu.

Duran i Lleida, com més lluny, millor

Esquerra Republicana de Catalunya té molt clar que un dels causants que el procés hagi clavat l’àncora ha estat i és Duran i Lleida. El líder d’UDC ha arrossegat la coalició fins on es troba ara. Duran treballa ara des de l’ombra per mirar que el timó del vaixell ens dugui cap a l’iceberg, amb la plataforma Construïm, després d’haver fet el possible des d’UDC. Per Alfred Bosch, si Trias decideix seguir els postulats de Duran i Lleida, no hi haurà pacte possible.

L’espanyolisme intenta seduir ERC

Pablo Iglesias, conscient que Barcelona serà ingovernable i que no en tindrà prou per sumar suports amb un pacte amb PSC i C’s, sap que si Colau vol ser alcaldessa també haurà d’anar a picar la porta del sobiranisme. És per això que aquest cap de setmana es va obrir a trobar punts d’acord amb ERC pel que fa a temes socials. Bosch, però ja ha respost aquest matí amb les tres condicions per assolir el pacte.