Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Bojan no vol anar a l’Eurocopa amb la selecció espanyola

El jove davanter català del FC Barcelona, Bojan Krkic, ha demanat al seleccionador espanyol, Luís Aragonés, que no el convoqui per anar a l’Eurocopa de futbol, que es celebrarà aquest estiu a Àustria i Suïssa. El davanter ha demanat al seleccionador que no el convoqui “per motius personals”, de manera que davant aquesta negativa, ‘la roja’ haurà d’organitzar-se sense el crack de Linyola. El de Bojan és un nou cas de jugador català que deixa plantada la selecció espanyola.

Redacció
Redacció 15/05/2008

Bojan ja havia estat convocat per Luís Aragonés en un amistós entre Espanya i França fa unes setmanes, partit que el davanter català no va poder disputar per una gastroenteritis.

Aquest divendres Aragonés publicarà la llista dels jugadors que convoca per a l’Eurocopa, i s’especula que Bojan no hi serà. Si finalment Aragonés el convoqués, Bojan podria enfrontar-se a la dura sanció que la legislació espanyola estableix per aquells que no assisteixen a les convocatòries de la selecció.

Bojan, de pare serbi, podria encara elegir -si ho volgués- jugar amb la selecció sèrbia, ja que disposa d’aquesta nacionalitat i encara no ha debutat amb la selecció espanyola.

Precisament el febrer passat, Krkic va posicionar-se a favor de les seleccions catalanes, assegurant que “els jugadors catalans han de jugar amb Catalunya” en una entrevista per a la revista ‘Selecciona’t’ de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.