Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

‘Bloomberg’ assenyala la independència de Catalunya pel 2028

Redacció | El portal econòmic nord-americà Bloomberg ha publicat la seva tradicional “guia pessimista” anual i apunta a la celebració d'un possible referèndum per deixar Espanya el 2024 i recull la independència de Catalunya pel 2028. 

Redacció
Redacció 29/12/2017
Segons apunta el prestigiós portal econòmic aquesta independència no vindria sola. Aniria acompanyada de la secessió d'Escòcia i de la ruptura de Bèlgica entre Flandes, Valònia i Brussel·les.

 
Bloomberg explica també que es pot produir cap a la dècada dels 20 una pugna entre joves i jubilats per la crisi de la Seguretat Social, que provocaria una “destrucció d'Europa” tal com l'entenem ara, amb les independències d'Escòcia, Catalunya i la separació entre Flandes i Valònia.


 

Fake news
 
Les notícies falses tampoc s'escapen dels pronòstics de Bloomberg. Així, també es recull una possible mort de Facebook a causa de les fake news, l'avenç definitiu del bitcoin, un atac amb míssil de Corea del Nord. 

 
A més, s'atreveix a pronosticar una segona victòria de Donald Trump i, posteriorment, la del demòcrata Jimmy Kimmel. I també un petit espai per al Regne Unit i la designació de Jeremy Corbyn com a nou primer ministre britànic. 
 
Destaca també la fi de l'era del petroli i una possible guerra comercial amb la Xina.