Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Berlusconi se sent “emocionat” i amb una “gran responsabilitat”

El líder de la coalició de centre-dreta, Silvio Berlusconi, ha assegurat que se sent ‘emocionat’ i amb una ‘gran responsabilitat’ després de la victòria que ha obtingut a les urnes, que segons les dades parcials ha aconseguit un avantatge de més de vuit punts per sobre del seu adversari, Walter Veltroni. Berlusconi ha fet aquestes declaracions per telèfon al programa de la televisió pública italiana ‘Porta a Porta’ i ha aprofitat per manifestar la seva obertura a l’oposició i ‘acceptar el seu vot allí on hi existeixin objectius per l’interès del país’.

Redacció
Redacció 15/04/2008

Referint-se a la trucada telefònica que ha rebut de part de Veltroni, ha explicat que ha estat ‘breu’ i que el ara líder de l’oposició ha acabat el diàleg amb uns ‘desitjos de bon feina’.

Berlusconi també ha parlat amb el programa televisiu ‘Matrix’ de Mediaset. En aquest espai ha qualificat el resultat electoral com ‘un gran resultat per al nostre país’. Ahir a la tarda, ‘Il Cavaliere’ també va parlar amb el ‘nombre dos’ del seu partit, Gianfranco Fini, amb qui va compartir la ‘profunda satisfacció’ davant la neta victòria del seu partit que començava a revelar-se sobre la base de l’escrutini parcial dels vots.