Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Berenar Literari a la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí

És ja una nova tradició de Setmana Santa. La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) organitza el proper dijous 24 de març el seu Berenar Literari al […]

Redacció
Redacció 22/03/2016

És ja una nova tradició de Setmana Santa. La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) organitza el proper dijous 24 de març el seu Berenar Literari al qual assistiran una seixantena d'escriptors, il·lustradors i editors que en el decurs de la tarda estaran a disposició dels lectors, en un ambient distès i amigable.

 

La idea segons els organitzadors que que “entre pastissos, brunyols empordanesos i alguna copa de vi, les converses i signatures de llibres s'allarguen durant tota la tarda. Els lectors, amb la complicitat dels llibreters, poden conversar amb els escriptors, convertint les tradicionals dedicatòries de llibres en una festa diferent”.

 

Entre els autors que participaran al berenar hi trobem Vicenç Pagès Jordà, Víctor Amela, Mercè Cuartiella, Xavier Cortadellas, Màrius Serra, Martí Gironell, Rafel Nadal, Joan Manel Soldevilla, Andreu Martín, Montse Castaño, Judit Pujadó, David Casadellà, Josep Maria Francino, Núria Esponellà, Andreu Martín i un llarg etcètera. També han confirmat la seva assitència el Conseller de Cultura Santi Vila i la Consellera de Benestar Dolors Bassa.

 

El Berenar Literari del El Cucut, que celebra la cinquena edició, s'ha convertit en tot un esdeveniment, en el que lluny de formalismes, autors i lectors poden conversar i compartir un brunyols i una copa de vi, en un ambient distès.