Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Beques per a estades de joves cooperants catalans a oficines d’UNIFEM

El 10 d’agost de 2006, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i el Fons de Desenvolupament de Nacions Unides per a les Dones (UNIFEM) van signar un acord de […]

Redacció 23/06/2007

El 10 d’agost de 2006, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i el Fons de Desenvolupament de Nacions Unides per a les Dones (UNIFEM) van signar un acord de col·laboració per acompanyar iniciatives d’UNIFEM en l’empoderament de les dones en processos democràtics sobre drets humans, econòmics, reducció de la pobresa i lluita contra la violència de gènere a l’Amèrica Llatina, l’Àfrica subsahariana i al nord d’Àfrica.

És per això que ara s’estableix la dotació de beques per a quatre joves cooperants catalans a les oficines regionals i subregionals d’UNIFEM al Marroc, l’Uruguai, l’Equador i Guatemala. Per optar a les beques, els joves i les joves han d’estar empadronats a Catalunya, tenir un màxim de 30 anys i estudis de dret, sociologia, ciències polítiques, economia o comunicació, i formació específica en desenvolupament i gènere.

Les persones seleccionades realitzaran durant un any tasques de suport a les oficines i projectes d’UNIFEM. Aquestes tasques per a cadascuna de les oficines s’especifiquen en uns termes de referència específics, però que van des del seguiment de projectes, la sensibilització, l’elaboració d’informes o activitats de comunicació. El termini de sol·licituds es tanca el proper 4 de juliol de 2007.