Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Benvinguda al ministre de l’interior a Balaguer amb pancartes que l’acusen de fer “terrorisme de claveguera”

El ministre de l'Interior, Jorge Fernádez Díaz, ha estat rebut a Balaguer on ha participat en un míting del PP amb pancartes que l’acusen de fer terrorisme de claveguera. El titlar d’interior ha reaccionat a la demanda de ''serenitat i responsabilitat '' per part del Govern reclamant humilitat a l’executiu català perquè,  ha dit, no es pot esperar que es diguin ''certes coses'' des de la Generalitat quan el president Mas té presentada una querella per desobediència, usurpació de funcions i malversació de fons pel Fiscal General de l'Estat, admesa a tràmit pel TSJC.

Redacció
Redacció 19/05/2015

En aquest sentit, el ministre ha avisat que “lliçons de serenitat, responsabilitat i sentit d’estat” poques. El ministre ha reiterat que si s'arxiva per segona vegada la denúncia dels Mossos d'Esquadra espera disculpes formals de l'executiu català.

Segons informa l’ACN, el ministre ha reiterat que no hi ha ''precedents'' en el cas de les acusacions dels Mossos d'Esquadra a la policia de l'estat sobre la deslleialtat en la lluita antiterrorista i ha remarcat que si el jutge Pedraz arxiva per segon cop la denúncia caldrà que des del Govern es demani de forma pública disculpes per l'afer.

Fernádez Díaz  ha lamentat que s'hagi assabentat a través dels mitjans de comunicació de la petició de la Junta de Seguretat i ha remarcat que si aquesta es fa de forma ''formal'' l'estudiarà.