Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Benach i Lapiedra

Quina relació tenen l’expresident del Parlament, Ernest Benach, i l’actriu eròtica Maria Lapiedra? A primera vista els uneixen poques coses: tots dos són independentistes, però militen a formacions diferents, Benach […]

Redacció
Redacció 04/02/2011

Quina relació tenen l’expresident del Parlament, Ernest Benach, i l’actriu eròtica Maria Lapiedra? A primera vista els uneixen poques coses: tots dos són independentistes, però militen a formacions diferents, Benach era el número 2 d’ERC a les darreres eleccions al Parlament, mentre que Lapiedra liderarà el seu flamant Partit del Desig a les municipals a Les Borges Blanques.

Avui us volem parlar d’un altre fet que els uneix: la seva afició per Twitter i la participació comuna a l’equip de futbol Tweet United. Tal com explica Albert Domènech a La Vanguardia, la iniciativa neix a partir d’una sèrie de twittaires que decideixen impulsar un equip de futbol nascut del 2.0. A continuació van inscriure’s a una lliga amateur, i han aconseguit que l’empresa d’apostes BetFair els patrocini l’equipació.

El naixement del Tweet United va interessar de seguida l’expresident del Parlament, Ernest Benach, polític 2.0 i gran aficionat al futbol -reconegut aficionat culé- que ha promès jugar amb ells algun partit si el genoll li permet. En contrapartida per aquest gest, els twittaires l’han nomenat ‘president honorífic’ del club. La vinculació de Maria Lapiedra amb el Tweet United és d’un altre tipus, ja que l’actriu lleidatana ha col·laborat al calendari eròtic-solidari que ha promogut l’equip, la recaptació del qual va a parar a Metges sense Fronteres. L’actriu s’ha retratat fent postures eròtiques amb la samarreta de l’equip, i aquell qui faci la donació més grossa s’emportarà les imatges.