Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Bebo i Chucho Valdés inauguren la 40a edició del Festival de Jazz de Barcelona

|

- Publicitat -

Com a icona del festival de jazz de Barcelona, on va debutar per primera vegada el 1998 i ha actuat en sis ocasions, el cubà Bebo Valdés inaugurarà el festival, juntament amb el seu fill gran, Chucho, a qui considera el pianista ‘més complet’ del món, que va començar a tocar als tres anys, segons recordava aquest dimecres en roda de premsa.

Pare i fill han comparegut per presentar aquest emotiu concert, que donarà inici a la gira ‘Juntos para siempre’, titulada igual que el disc, que Chucho considera molt més que una gravació, ‘un tractat emocional, un somni’, que ha fet possible el seu retrobament, encara més, un ‘premi de Déu’, ha sentenciat el pianista.

Publicitat

El fill ha explicat que el concert, que té una durada prevista de vuitanta minuts, començarà amb un duet dels dos músics, continuarà amb un solo de Bebo, que serà rellevat per Chucho, per després continuar amb el duet a quatre mans. Un programa que pot variar en funció de les demandes del públic i que inclourà un repertori de música cubana i nord-americana.

Després del concert d’aquest dijous a l’Auditori, que ha esgotat totes les entrades i ha despertat l’interès de la premsa més especialitzada, segons els organitzadors, Bebo i Chucho Valdés portaran aquesta gira per diversos escenaris espanyols, inclòs el Teatre Real de Madrid, fins al 19 de novembre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut