Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Basté agafarà el relleu a Joaquim Maria Puyal?

El mestre Puyal, després de quatre dècades d'excel·lència narrant de forma ininterrompuda els partits del Barça, podria estar a punt de jubilar-se. Sembla que alguna cosa es mou a la […]

Redacció
Redacció 18/04/2016

El mestre Puyal, després de quatre dècades d'excel·lència narrant de forma ininterrompuda els partits del Barça, podria estar a punt de jubilar-se. Sembla que alguna cosa es mou a la ràdio publica en aquest sentit i aviat la cadira de Puyal a 'LaTdP' de Catalunya Ràdio quedarà vacant. Un dels candidats a ocupar-la és el presentador estrella de RAC1, Jordi Basté.

Basté fa anys que és al capdavant d'El Món a RAC1 i últimament presenta símptomes d'esgotament. De fet, la passada temporada ja va fer patir els incondicionals amb la seva renovació i alguns rumors apunten a que el locutor podria tornar a la ràdio pública on va treballar durant 22 anys. Basté pot ser un bon candidat a substituir Puyal perquè té una llarga experiència en retransmissions de partits de basquet,  va col·laborar en les retransmissions de futbol del mestre Puyal, la feina li va a la mida i no cal matinar.

De produir-se el salt de Basté a 'LaTdP', el que patirà és el Grup Godó que haurà de buscar un substitut al presentador que tan bons resultats ha donat a RAC1 i més ara que la competència, amb Mónica Terribas al capdavant, escurça distàncies.

Però per altra banda, també sona un altre candidat a ocupar la cadira de Puyal: l'Antoni Bassas. El periodista, actualment director adjunt del diari ARA, va formar part de l'equip de Puyal durant catorze anys, i va participar en més de 800 retransmissions del futbol Club Barcelona, un currículum que el fa idoni i, tal com sembla, la feina al diari ARA podria ser transitòria.

Caldrà esperar esdeveniments.