Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Barcelona tindrà un macroconcert -en castellà- contra el canvi climàtic el 7 de juliol

|

- Publicitat -

Ho avançàvem fa uns dies i s’ha confirmat: hi haurà macroconcert contra el canvi climàtic a Barcelona. Segons ha informat l’organització, el macroconcert a la ciutat comtal combinarà actuacions musicals amb missatges conscienciadors sobre la situació del planeta. Entre els artistes que ja han confirmat la seva presència a Barcelona figuren Miguel Ríos, Ojos de Brujo, Calima, La Excepción, Loquillo, Macaco, Lila Downs o Gerard Quintana.

Publicitat

L’organització treballa perquè també actuïn a Barcelona Bruce Springsteen, La Unión, Andrés Calamaro, Ariel Rot, Enrique Bunbury, Antonio Vega, Melendi, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Marc Anthony, Santana, Laura Pausini, El Arrebato, La Oreja de Van Gogh, Raimundo Amador i B.B. King i Pastora, entre d’altres.

La recaptació de ‘Salva la Tierra’ es destinarà a fundacions amb projectes dedicats a combatre la crisi climàtica. El recinte del Moll de la Fusta, que albergarà aquesta marató musical de 12 hores, tindrà una capacitat per a 50.000 persones.

El macroconcert global ‘Live Earth’ reunirà en set capitals de tot el món artistes com The Police, Roger Waters, Smashing Pumpkins, Sheryl Crow, Bon Jovi, Beastie Boys, Foo Fighters, Duran Duran, James Blunt, Madonna i Red Hot Chili Peepers. ‘Live Earth’ serà retransmès per ràdio, televisió i Internet i es preveu una audiència de 2.000 milions de persones.

L’altra cara del ‘Salva la Tierra’

No entenem com un concert que, de ben segur, comptarà amb la col·laboració de les institucions catalanes i barcelonines, ha d’anomenar-se “Salva la Tierra”, quan podria anomenar-se perfectament “Salva la Terra”, en català.  No serà que hi ha alguna mà amagada rere aquesta decisió?

Sense anar més lluny, Guru Events, l’empresa que organitza el macroconcert, treballa per Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, els màxims defensors de la maltractadíssima llengua espanyola a Catalunya…

Publicitat

Més notícies

Opinió