Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Barcelona reuneix 800 experts de 60 països en una trobada internacional de parcs tecnològics

Barcelona acull des d’ahir i fins dimecres 800 experts procedents de 60 països que es reuneixen amb motiu de la XXIV Conferència Internacional de l’Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics (IASP), i que debatran sobre els factors clau per al creixement de la competitivitat.

Redacció 03/07/2007

La reunió d’aquest any porta per títol ‘Treball creatiu i empreses creatives. Factors clau pel creixement de la competitivitat’, i se centra en la innovació, la creativitat i el paper dels nous professionals del coneixement com a elements clau per al creixement dels països.

Entre els assistents s’hi troben representants de parcs científics, universitats, centres d’investigació, i també inversors, autoritats i empreses.

L’esdeveniment de Barcelona té com a model la Triple Hèlix, formada per universitat, empresa i govern com a generadors de coneixement i innovació. Durant aquests tres dies, es faran cinc sessions plenàries i quatre sessions paral·leles, amb ponents de tot el món.

La trobada ha estat organitzada pel Parc Tecnològic del Vallès, el primer parc que va existir a Catalunya i que aquest any commemora el seu XX aniversari.