Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Barcelona passa la mà per la cara a Madrid

El Monopoly ja té uns quants anys, però continua més viu que mai, gràcies als seus fidels jugadors de totes les edats i a les iniciatives que l’empresa Hasbro realitza […]

Redacció
Redacció 24/01/2008

El Monopoly ja té uns quants anys, però continua més viu que mai, gràcies als seus fidels jugadors de totes les edats i a les iniciatives que l’empresa Hasbro realitza per tal de produir-ne nous models adaptats a les necessitats de cada moment. Així, per exemple, va impulsar fa uns mesos el monopoly “descentralitzat” francès, que va incloure la ciutat catalana de Perpinyà entre les caselles del seu tauler gràcies a la votació dels internautes.

Avui us parlem d’una versió encara més ambiciosa del popular joc de taula: El Monopoly mundial. Per commemorar el 75è aniversari del joc, estan elaborant un Monopoly on les caselles siguin ciutats del planeta, i Madrid i Barcelona figuren entre les possibles ciutats de l’Estat espanyol que podrien aparèixer al tauler. Els internautes d’arreu del món estan votant quines ciutats voldrien que sortissin a aquest Monopoly del món, i de moment Barcelona passa la mà per la cara a Madrid, acaparant un 2% dels vots per un 1,8% de Madrid. Fins ara la diferència era molt més bèstia, degut al vot internacional, que prefereix Barcelona a Madrid.

Tot i això, la capital espanyola ha pujat moltes posicions les darreres hores (del 0,6% dels vots al 1,8% actual) degut a la campanya que els mitjans de comunicació espanyols van impulsar ahir mateix. Des del directe!cat emplacem a tots els internautes catalans a donar el seu vot per Barcelona, per tal que la capital catalana sigui la ciutat de l’Estat més ben posicionada i arribi a una de les fitxes de luxe, ja que només les 20 primeres ciutats votades aconseguiran plaça al tauler de joc.

Es poden votar les ciutats candidates fins al 28 de febrer, data en què es tancarà la votació.

imatge