Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Barcelona farà una campanya per promoure el consum responsable de videojocs aquest Nadal

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona ha aconseguit el compromís del govern municipal perquè l’Ajuntament posi en marxa abans de Nadal un campanya per promoure el consum responsable de videojocs. La portaveu adjunta de CiU, Sònia Recasens, ha defensat en el Consell Plenari d’aquest divendres la reedició d’un tríptic per posar a l’abast dels ciutadans la informació necessària per comprar videojocs en llibertat i amb coneixement.

La regidora ha explicat que hi ha una gran proliferació de videojocs que tenen continguts violents i ha recordat que en el Consell Plenari del mes de març del 2005 ja es va aprovar una Declaració Institucional.

Redacció
Redacció 03/11/2008

Aquesta Declaració de 2005 ja acordava promoure una campanya pública de videojocs i es va editar un díptic titulat ‘Videojocs: una elecció amb criteri’. La portaveu adjunta de CiU ha dit que ‘malauradament els videojocs violents estan presents al mercat’ i ha recordat que CiU va rebutjar en el seu moment el videojoc violent ‘The Wheelman’, que tenia com a escenari la ciutat de Barcelona. ‘En aquell moment ja el vam rebutjar per violent i en considerar que atemptava als valors universals que defensem i perquè malmetia greument la imatge interna i externa de la nostra ciutat’, ha dit la regidora de CiU.