Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Barcelona es prepara per a l’acte central de la Diada

A. G. / A. S. | Barcelona ultima els darrers preparatius per la manifestació d'aquesta tarda, l'acte central de la Diada. Enguany, la commemoració d'aquesta se celebra amb el referèndum en l'horitzó, quan queden menys de 20 dies perquè se celebri.

Redacció
Redacció 11/09/2017
A la parada de l'ANC de Plaça Catalunya ja no quedaven samarretes de les talles M i S d'home i gairebé exhaurides les de dona i nens. Expliquen que des de dos quarts d'onze fins les dotze hores s'havien venut prop de 150 samarretes.

 
Els carrers del voltant de la Plaça Catalunya ja es van omplint amb estelades en un ambient festiu preparat per la concentració d'aquesta tarda.
 
#FemProcésPerDecirdirhoTot
 
“La posició davant del referèndum també divideix Podemos estatal. Suport al referèndum de les Mareas galegues o Podemos-Andalusia, contra la posició de Podemos (Echenique), que emprant-se en la 'manca de garanties'”, expliquen des de l'Acte per una República dels i les treballadores.
 
Han criticat la posició d'ICV i de Joan Coscubiela: “veure com tots els diputats del PP i C's s'aixecaven per aplaudir-lo amb passió hauria de fer pensar a la militància, CSQEP o als comuns”.