Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Barcelona en Comú vol fer fora “la màfia” “que li ha pagat la festa”

Barcelona (ACN).- L'alcaldable de BComú, Ada Colau, ha garantit aquest divendres al Poblenou que no es deixarà intimidar per aquells que l'acusen de crear crispació i fomentar l'odi i continuarà denunciant les injustícies amb el llenguatge “adequat”. “Ho torno a repetir. Volem fer fora la màfia de les nostres institucions”, ha exclamat davant les 600 persones que han seguit el míting a la Plaça Huertas Claveria. El que no ha explicat Ada Colau és que aquestes mateixes institucions governades per la “màfia” segons ella, són les mateixes que han signat de manera col·laboradora acords amb la “seva empresa” per dedicar-se a les suposades activitats socials. 

Redacció
Redacció 15/05/2015

Avui mateix Xavier Trias ha contestat la demagògia de Colau: “El tercer sector s’ha privatitzat, ella cobra d’això”

Caldrà estudiar si els diners rebuts per la seva “empresa han estat ben invertits, no sigui que la col·laboració amb “la Màfia” sigui un bon negoci.

Herrera apunta a Colau com la protagonista d'un moment “històric” El líder d’ICV posa totes les cireres al sarró de Barcelona en Comú per salvar-se electoralment

Barcelona (ACN).- El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha compartit protagonisme per primera vegada en campanya amb l'alcaldable de BComú, Ada Colau. Des del Poblenou, Herrera ha apuntat a Colau com la “protagonista” d'un moment “històric” per a Barcelona. “Per primera vegada”, l'esquerra no anirà a “resistir” ni a “influir” en el govern municipal, sinó a “guanyar”. El líder ecosocialista ha advertit, però, que la diferència amb Trias pot ser molt ajustada. “Pot venir d'un vot. I un vot més per BComú és un vot més al canvi profund”, ha dit. El candidat d'IU a la presidència del govern espanyol, Alberto Garzón, ha destacat el potencial de les candidatures ciutadanes i ha reivindicat un “15-M europeu”.