Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Barcelona celebra demà la consecució de seu de la Unió pel Mediterrani amb un concert de Maria del Mar Bonet

Barcelona celebrarà demà que serà la futura seu del secretariat de la Unió pel Mediterrani (UpM) amb una festa en què actuarà la cantant Maria del Mar Bonet, que interpretarà cançons mediterrànies. La festa culminarà una setmana d’exhibició pública de la satisfacció municipal, que va començar dimarts amb la instal•lació de banderoles en els principals carrers i la il·luminació nocturna de la Torre Agbar.

a festa se celebrarà a partir de les 11.30 hores a l’Avinguda Catedral. A més de Maria del Mar Bonet, hi actuaran artistes del programa televisiu infantil de TVC, el ‘Club Súper 3’, i se serviran unes 2.000 racions d’arròs mentre toca el grup Lisboa Zentral Cafè.

Redacció
Redacció 07/11/2008

En les banderoles es pot llegir ‘Visc(a) Barcelona. Capital de l’Euromediterrània’. Estan col•locades a la plaça Catalunya, el carrer Pelai, un tram del Passeig de Gràcia, un altre tram del carrer Mallorca, la plaça Espanya i el Palau de Pedralbes, que n’albergarà la seu.

La ciutat també fa visible la seva satisfacció a la plaça dels Voluntaris, situada A la Vila Olímpica, on ha hissat les banderes dels països de les dues riberes mediterrànies que formen part de la UpM. Les banderes estaran col·locades fins al dissabte, i les banderoles als carrers, fins al dilluns.

A més, la Torre Agbar, de l’arquitecte i dissenyador francès Jean Nouvel, es va il•luminar al vespre excepcionalment des de dimarts i fins ahir. Cap a mitjanit ha deixat d’estar il•luminada, com ja passa els divendres, dissabtes i diumenges.

Com a celebració, també va onejar dimecres la bandera barcelonina en la part davantera dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), a petició de l’Ajuntament.