Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Banc Sabadell compra una entitat bancària de Florida

Una filial del Banc Sabadell ha formalitzat aquest divendres la compra de Lydian Private Bank, una entitat bancària de l’estat de Floria, als Estats Units, i intervingut actualment per l’administració. Segons ha informat Banc Sabadell, que no ha difós l’import de l’operació, la compra s’ha fet efectiva aquest divendres a les deu de la nit, a les quatre de la tarda hora local. A través d’aquesta adquisició, Sabadell United Bank N. A. (SUB), la filial que ha efectuat la compra, augmenta significativament la seva dimensió, mentre que Banc Sabadell reforça la seva presència a l’estat de Florida.

Redacció
Redacció 20/08/2011

Segons ha informat Banc Sabadell, gràcies a l’operació SUB obté actius per una quantitat aproximada de 1.607 milions de dòlars amb un descompte d’uns 176 milions. També assumeix passiu per uns 1.607 milions de dòlars, entre els quals s’hi inclouen dipòsits de clients valorats en 1.224 milions. També avanços del Federal Home Loan Bank per un import aproximat de 351 milions i d’altres de menor quantitat per 32 milions.

El procés d’adquisició, qie ha estat prefixat per la Federal Deposit Insurances Corporation, es realitza sota un esquema de risc compartit de pèrdues, tot i que la majoria de les pèrdues associades a certs actius seran per a la FDIC i SUB.