Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Balears participarà avui a la fira Reisepavillon a Stuttgart

Les Balears participaran, a través d’un estand instal•lat per la Conselleria de Medi Ambient, a la fira Reisepavillon 2008, que començarà avui a la ciutat alemanya de Stuttgart, una trobada dirigida especialment al turisme alternatiu i d’aventura, on hi destaquen totes aquelles activitats turístiques que tenen alguna relació amb el gaudi de la naturalesa. Així, el director general de Qualitat Ambiental i Costanera, Josep Camillas, participarà avui en la inauguració de la fira, mentre que el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, pronunciarà demà, la conferència ‘Illes Balears: Compromesos amb el medi ambient’.

Redacció
Redacció 18/01/2008

En aquesta conferència, el conseller explicarà els valors i atractius mediambientals de les Balears, destacant que els espais naturals protegits de la comunitat sumen 84.000 hectàrees. Alhora, Grimalt comentarà les actuacions que es porten a terme des de la Conselleria per garantir el bon estat mediambiental i paisatgístic de les Illes, com exigència dels ciutadans i com a factor d’importància fonamental per al turisme, principal motor econòmic de l’arxipèlag.
Després de la conferència, el conseller visitarà l’estand de les Balears a la Reisepavillon, en què s’oferirà una degustació de productes de la comunitat.