Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Aznar, torna

|

- Publicitat -

El senyor Jose María Aznar, qui fou president de l’Estat epanyol pel Partit Popular, és un home tossut. Ja ho va demostrar en escreix durant tota la seva carrera política (a primeria línia) amb temes com el Prestige, la guerra a Iraq o l’atemptat de l’11M.

Doncs bé, altra vegada demostra com n’és de cap dur. Als passats comicis del Reial Madrid Aznar no va poder presentar candidatura perquè els estatus del club de futbol especifiquen que tot president ha de tenir com a mínim des de fa 10 anys el carnet de soci.

Publicitat

Així doncs, Aznar no podia de cap de les maneres optar a candidatura ja que es va fer soci quan era president del govern. Però això no és problema per a un home del seu perfil. Els mateixos estatus de l’entitat blanca permeten que els vicepresidents amb només 5 anys d’antiguitat com a socis puguin exercir tal càrrec.

L’expresident de l’Estat espanyol el que ha fet, doncs, ha estat trucar al seu amic íntim, Florentino Pérez, per demanar-li un lloc a la futura directiva blanca si aquest guanyava les eleccions.

Tot apunta que, segons informen alguns mitjans, l’empresari està decidit a incloure’l a la seva junta directiva. La seva intenció és no fer-ho públic durant la campanya electoral per l’efecte negatiu que podria tenir en una part de l’electorat madridista. Una vegada aconseguida la butaca presidencial, Pérez reclamaria Aznar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut