Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Aznar, premi a la convivència

L’altre dia vam parlar-vos de la Fundación Miguel Ángel Blanco, concretament del negoci que fan via SMS aprofitant-se del record del regidor assassinat. L’entitat ha tornat a cobrir-se de glòria […]

Redacció
Redacció 09/07/2007

L’altre dia vam parlar-vos de la Fundación Miguel Ángel Blanco, concretament del negoci que fan via SMS aprofitant-se del record del regidor assassinat.

L’entitat ha tornat a cobrir-se de glòria aquesta setmana, en donar a José Maria Aznar el “Premi a la Convivència” que atorga la Fundació.

Més enllà de considerar que Aznar sigui “un referent” en la lluita antiterrorista i que sigui una persona que fomenti la convivència, el que resulta vergonyós del cas és que la Fundació consideri a l’expresident espanyol com la persona que millor ha sabut encarnar “l’esperit d’Ermua”, quan precisament el poble d’Ermua demanava fa unes setmanes que el Fòrum d’Ermua canvies el nom perquè el fòrum “criminalitza el diàleg i la pluralitat que caracteritza el municipi”.

Una mostra més de la manipulació política del terrorisme, amb la politització de les víctimes arribant a punts tan exagerats que podríem arribar a considerar, sense equivocar-nos gaire, que determinades entitats viuen en una realitat paral·lela.