Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

“Aznar és una caricatura d’ell mateix”

|

- Publicitat -

Així es referia a les afirmacions d’Aznar que acusaven el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de portar Espanya a una situació semblant a la de fa setanta anys i reeditar la divisió social que va portar a la Guerra Civil. En el mateix míting, el president d’honor del PP va advertir que cada vot que no vagi al seu partit “serà un vot perquè ETA sigui a les institucions”.

Publicitat

Tardà ha assegurat que amb aquest tipus de manifestacions l’excap de l’executiu fa “un mal servei” als dirigents del PP “que naveguen cap a aigües més centristes”. “S’ha exaltat i ja ni tan sols intenta amagar el seu ideari feixista”, ha recalcat.

El portaveu dels independentistes ha afegit que ja ha quedat “fixada davant de la història la mena ètica d’aquest personatge” que, segons la seva opinió, “tard o d’hora haurà de donar compte davant dels tribunals internacionals dels fets ocorreguts en la guerra de l’Iraq”.

Per tot això, ha assenyalat que un “personatge estrafolari” com Aznar, que fa anàlisi “sense rigor i sense cap tipus de pudor”, no hauria d’haver estat convidat a formar part del Consell d’Estat pel fet d’haver estat president del Govern. “No hauria de tenir cabuda en òrgans així”, ha postil·lat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió