Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Aznar enterra al PP: ”S’està autodestruint”

Redacció | La FAES, fundació presidida per José María Aznar, ha fet, de nou, unes declaracions incendiàries contra el PP. En una nova editorial de la fundació, Aznar ja no adverteix al PP de “l'amenaça” que representa la formació taronja sinó que, directament, dona per mort el que va ser el seu partit.

Redacció
Redacció 24/01/2018
Aznar diu que els populars s'estan “autodestruint” en cedir a Cs les seves senyes d'identitat, segons recull El Mundo. En aquest sentit, assegura que “el PP ha trencat de manera injustificada els seus fonaments que feien mantenir el vincle amb el seu electorat”.

Tanmateix, sentencia que el PP no perd vots per ser el PP, sinó per “deixar de ser-ho sense donar cap explicació”. Reflexió que la FAES aplica també al PSOE.

 
En aquest sentit, apunta que els partits “emergents” no avancen per la seva frescor, sinó per la recuperació de les “senyes d'identitat dels grans partits que les han abandonat”. En el cas del PP, Aznar assegura que el llenguatge i l'agenda clàssica del centredreta ja pertany als d'Albert Rivera.
 
Tal com recorda el digital citat, el 2015, la FAES i Aznar ja avisaven que l'objectiu d'Albert Rivera era la dissolució del PP i reclamaven a Mariano Rajoy i la cúpula del partit una reacció que ho frenés. Després de tres anys la realitat ja és una altra, asseguren, i reconeixen que la formació taronja ha connectat “massivament” amb els votants de centredreta.