Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Avui se sabrà el substitut de Piqué al capdavant del PPC

En un partit tant “recte” com el PPC, ara tot són preses per tancar demà aquest capítol amb un nou president. Aquest s’escollirà avui a dos quarts de vuit del vespre en una reunió del comitè executiu. L’escollit es mantindria al capdavant del partit fins a la celebració del proper congrés, previst per després de les eleccions generals. Sonen com a possibles substituts els noms d’Alberto Fernández Díaz o Daniel Sirera.

Redacció
Redacció 20/07/2007

Aquest vespre, a dos quarts de vuit del vesrpe, hi ha convocada una reunió del comitè executiu del Partit Popular de Catalunya (PPC) per elegir president del partit. Així ho ha dit aquest dijous al vespre Rafael Luna davant la seu del partit a Catalunya. Durant la tarda d’ahir van estar presents a la seu Alberto Fernández-Díaz i Dolors Montserrat així com Francesc Vendrell, que posteriorment han abandonat la seu. S’han quedat a la reunió Xavier García-Albiol, Daniel Sirera i Rafael Luna, que no ha concretat res més sobre la situació creada arran de la dimissió de Josep Piqué com a president del PP català i de Francesc Vendrell com a vicesecretari general.

Rafael Luna, Xavier Garcia Albiol i Daniel Sirera han abandonat la seu del PPC a dos quarts de dotze de la nit, després d’haver estat preparant l’executiva d’aquest divendres, que haurà d’afrontar la nova situació creada després de la dimissió de Josep Piqué.

A la sortida, el secretari general del partit ha volgut enviar un missatge del calma, tot assegurant que hi ha una “sortida arreglada” i que no hi ha “cap problema per cobrir la vacant”. Luna ha assegurat que, un cop escollit nou president, el partit continuarà treballant de cara a les pròximes eleccons generals. Luna també ha evitat avançar qui serà designat nou president, tot dient que la decisió es prendrà a l’executiva. Una de les possibilitats, segons algunes fonts, és la de Daniel Sirera, ara portaveu del partit.