Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

[Avançament editorial] TU NO ETS UNA MARE COM LES ALTRES

Angelika Schrobsdorff   Edicions La Campana   Aquests dies arriba a les llibreries l'edició en català del llibre Tu no ets una mare com les altres de l'escriptora alemanya Angelika […]

Redacció
Redacció 06/12/2016

Angelika Schrobsdorff

 

Edicions La Campana

 

Aquests dies arriba a les llibreries l'edició en català del llibre Tu no ets una mare com les altres de l'escriptora alemanya Angelika Schrobsdorff, en traducciò d'Albert Vitó. L'Angelika reconstrueix la vida real i inconformista de la seva mare, l'Else, una dona nascuda en una família de la burgesia jueva de Berlín que viurà de ple els «bojos anys vint» i que tindrà tres fills de tres pares diferents, fidel a les dies promeses que es va fer de jove: viure la vida amb la màxima intensitat i tenir un fill amb cada home que estimés.

 

Tu no ets una mare com les altres ha estat un èxit a Alemanya, on ha estat qualificada com «una novel·la enormement important, necessària i significativa» a les pàgines del diari Frankfurter Allgemeine Zeitung. També va rebre el Premi dels Llibreters de Madrid al millor llibre de l'any.

 

Us oferim les primeres pàgines d'aquest llibre en l'enllaç adjunt.

Relacionats