Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Ausàs admet que la creació de l’àmbit territorial Penedès respon a una demanda ‘històrica’

|

- Publicitat -

El Govern va aprovar la setmana passada l’inici dels tràmits per a la creació de l’àmbit territorial del Penedès integrat per les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i la major part de l’Anoia. Aquest àmbit es farà realitat a través del projecte de llei que el Govern portarà al Parlament per aprovar el nou Pla Territorial General de Catalunya.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha fet aquestes declaracions en l’acte de celebració dels 25 anys del Casal de la Gent Gran de Manresa. Ausàs ha destacat que el casal de Manresa és un dels 190 equipaments cívics que gestiona la Secretaria d’Acció Ciutadana que es fa ‘escoltar’ i es fa ‘notar’.

Publicitat

Desenes de persones han fet petit el casal durant l’acte de celebració que s’ha fet aquest dijous a la tarda. El conseller ha destacat que es tracta d’un equipament ‘molt actiu’ pel nombre d’activitats que s’hi impulsen.

Ausàs ha remarcat precisament la feina dels responsables del casal en el sentit que organitzen tot tipus d’activitats adaptades als temps actuals. El conseller ha subratllat que la gent gran va canviant i que ‘ara es mou al compàs de l’actual societat’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut