Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

[Áudio] Jimenez Losantos destapa la guerra bruta entre membres del PP

Gerard Sesé @gerardsese | Sovint, les pitjors i més punyents crítiques que rep el Partit Popular no provenen de l'oposició o dels grups d'esquerra sinó de la ultradreta més recalcitrant. Un exemple ben evident és el periodista Federico Jimenez Losantos que, de tant a la dreta que es troba la seva línia editorial, critica, amb coneixement de causa, la dreta espanyola. L'última que ha deixat caure és de les notícies grosses. 

Redacció
Redacció 10/01/2018
Els mals resultats del PP a Catalunya han posat nerviós al nacionalisme més extrem i unionista. Un dels personatges que encarna millor aquest sector és el periodista Federico Jiménez Losantos. Avui, durant una de les seves habituals arengues, ha carregat contra el PP. En aquest sentit, la crítica té el rerefons de la  desfeta del PP a Catalunya, ara com a última força, i l'augment que les enquestes donen a Ciudadanos.
 
Losantos ha assegurat que és impossible que el PP sobrevisqui si és el mateix partit que es tira pedres a la seva teulada. I ha volgut posar un exemple contundent. El periodista ha assegurat que va ser l'actual vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría la responsable de filtrar les fotos on el president Gallec, Núñez Feijóo, apareixia dalt d'un vaixell amb un famós narcotraficant.