Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

[Àudio] Albiol es fica amb el pes d’Iceta, el castellà de Rovira i la higiene de la CUP en una sola entrevista

Gerard Sesé @gerardsese | El cap de llista del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, ha visitat aquest matí els estudis de Rac1 per a ser entrevistat per Jordi Basté. Durant l'entrevista, el popular, una vegada més, ha demostrat tenir poc tacte contra els seus adversaris i ha carregat a tort i a dret. Hi ha hagut paraules per Marta Rovira, Miquel Iceta i els de la CUP.

Redacció
Redacció 11/12/2017
El castellà de Rovira
 
Durant les preguntes de Basté a Albiol, ha tocat parlar de l'escola catalana i el bilingüisme. Albiol ha volgut posar d'exemple com hi ha gent a Catalunya que no domina bé el castellà citant a Marta Rovira.
 
La higiene dels de la CUP
 
La pregunta ja era del tot malintencionada però Albilol hi ha caigut de quatre grapes: “quins diputats del Parlament necessiten més aigua i sabó?”. Després de pensar-s'ho breument, l'exalcalde de Badalona ha contestat: “la forma… jo crec que els de la CUP són millorables”.
 
El pes d'Iceta
 
Per a respondre a la pregunta sobre amb quin candidat faria alguna activitat d'oci, el popular ha contestat que “Miquel Iceta té pinta de conèixer bons restaurants”, en una referència directa al seu sobrepès. El candidat popular, fins i tot, ho ha tornat a repetir.