Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Aturats els trens entre l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona Sants durant una hora i mitja

Una avaria del sistema d’electrificació ha deixat sense servei ferroviari el tram entre L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona Sants durant una hora i mitja. Concretament l’avaria ha afectat des de dos quarts de sis i fins les set del matí la circulació a les línies 1, 3, 4 i 7 de Rodalies. A dos quarts de vuit la línia 1 és la més afectada amb retards acumulats de 20 minuts de mitjana.

Redacció
Redacció 31/01/2008

Per a mantenir la mobilitat dels viatgers i mentre ha durat l’avaria Renfe ha modificat el servei de manera que a la línia 1, els trens iniciaven o finalitzaven el seu recorregut a l’Estació de França. Els viatgers podien continuar fins a la seva destinació fent transbordament als trens de la línia 2 a l’estació de Clot.

Pel que fa a la línía 3, iniciava o finalitzava el seu recorregut a Barcelona Sants. A la línia 4 es prestava servei als trams Sant Vicenç de Calders – L’Hospitalet i Sants – Manresa i la línia 7 iniciava o finalitzava el seu recorregut a Barcelona Sants. Entre L’Hospitalet i Barcelona Sants el viatgers anaven amb Metro.