Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Ataquen la seu del CAC una setmana després de la concessió de llicències de ràdio a Catalunya

Uns desconeguts han atacat aquesta nit la seu del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), l’organisme que concedeix llicències de ràdio a Catalunya.

L’edifici a Barcelona ha aparegut aquest matí amb uns cinc impactes amb ‘trossos de paviment’ en un panell de vidre de la façana, segons ha explicat a el portaveu del CAC. PP i C’s estaven absolutament en contra de la concessió d’emissores que va fer el CAC ara farà una setmana, qualificada per ambdós partits d’arbitrària.

Redacció
Redacció 14/11/2008

Els vidres han quedat esquerdats, tot i que ningú ha patit ferides, ja que l’edifici estava buit des de les 21:00 hores d’ahir fins a les 7:00 d’avui. Segons el portaveu, aquest mateix matí el CAC ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, tot i que l’atac no ha estat reivindicat per ningú ni hi havia pintades.

Cal recordar que PP i C’s estaven absolutament en contra de la concessió d’emissores que va fer el CAC ara farà una setmana, qualificada per ambdós partits d’arbitrària, al treure freqüències a Punto Radio i la Cope, afavorir a Planeta i Grup Godó, i deixar a Zeta sense cap emissora a les quals aspirava, amb el consegüent revés a la ja de per si mateix delicada situació econòmica per la qual travessa l’editora d’El Periódico.