Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Els assessors de Castelló

Hem explicat des d’aquesta tribuna que la corrupció valenciana s’estén molt més enllà del totxo, i una bona mostra de la impunitat amb què a la política valenciana circulen els […]

Redacció
Redacció 12/11/2007

Hem explicat des d’aquesta tribuna que la corrupció valenciana s’estén molt més enllà del totxo, i una bona mostra de la impunitat amb què a la política valenciana circulen els favors són els càrrecs d’assessors que ha assignat darrerament la diputació de Castelló.

El president de la Diputació de Castelló, que abans de l’estiu va decidir ampliar el nombre d’assessors que necessitava, ha nomenat ja la totalitat dels càrrecs. Dels 32 assessors, 25 són parents directes d’alcaldes del PP de municipis de la província. Dues de les últimes incorporacions són particularment indignants: Sergio Fornás, fill de l’alcalde de Montant, serà l’assessor del vicepresident primer, i cobrarà 32.000 l’any tot i no tenir cap mena d’educació, ni el graduat escolar.

L’assessora del vicepresident segon serà Immaculada Moliner, filla de l’ex-alcalde popular de Vinaròs, que també cobrarà 32.000 euros anuals. Aquesta assessora experta almenys si que al·lega tenir el graduat escolar.

Vergonyosos nomenaments de parentela i amics a càrrecs de responsabilitat que, de tota manera, no ens sorprenen. Uns quilòmetres mediterrani enllà, l’alcalde de Calvià, també del PP, ja ha nomenat a 56 assessors que “l’ajudin” a governar la població mallorquina, de prop de 50.000 habitants.