Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Ascens meteòric de les inscripcions de ‘candidats’ de Junts pel Sí, que ratllen les 100.000

La campanya electoral de Junts pel Sí està trobant 'feedback' al carrer. L'objectiu d'aconseguir 100.000 suports en forma de 'candidats' s'està a punt d'assolir, perquè la llista independentista ja suma prop de 97.000 inscripcions. El fet més destacable, però, és l'ascens meteòric en el marcador en els últims dies. Si bé la mitjana d'inscripcions fins fa uns dies era de 10.000 a la setmana, en les últimes dues jornades se n'han afegit 13.000, mitjançant la web i les paradetes al carrer. Veient el suport popular i a falta de 10 dies pel 27S, Junts pel Sí ha activat la maquinària per desplegar un dispositiu mai vist en un dia d’eleccions. La candidatura pretén aconseguir cobrir els 2.000 col·legis electorals i 8.000 meses electorals del país amb apoderats i interventors.
 

Redacció
Redacció 17/09/2015

25.000 voluntaris per garantir el joc net
 
Aquest és l’objectiu de Junts pel Sí, vetllar pel bon funcionament i pel joc net durant la jornada electoral amb la mobilització i formació de milers de voluntaris. Per aquest motiu, aquesta setmana totes aquelles persones que s’han inscrit com a candidats per donar suport a la candidatura independentista són convidades a fer-se apoderades, interventores o a donar suport en altres tasques durant el dia 27 de setembre a través d’un formulari d’inscripció – on es demana que concretin el seu lloc de residència i les seves preferències horàries i possibilitat de desplaçament-.
 
Tanmateix, segons l’organització de la campanya també es durà a terme una inscripció sobre el terreny per arribar a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb la candidatura i no tinguin correu electrònic o bé no s’hagin inscrit com a candidates pel sí.
 
Desplegament a l’Àrea Metropolitana
 

Més enllà de la campanya electoral que Junts pel Sí està duent a terme a tot el país, la candidatura encapçalada per Romeva està duent a terme aquests dies una intensiva de campanya a les ciutats i barris de l’Àrea Metropolitana, on ha identificat que té una bossa més gran d’indecisos i abstencionistes que podrien acabar votant sí.
 
En aquesta línia, durant aquesta setmana i la vinent, Junts pel Sí té prevista una llarga llista de petites accions sobre el terreny amb l’objectiu d’establir contacte amb aquestes persones en forma de carpes informatives, recorreguts pels barris per repartir material informatiu i establir converses amables amb els veïns, visites a casals de gent gran, bars i establiments de comerç de proximitat, etc.
 
Aquest dissabte a l’Hospitalet
 
Precisament aquesta aposta per l’Àrea Metropolitana reunirà Raül Romeva, Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas, Oriol Junqueras i Eduardo Reyes en un sol escenari, el de l’Hospitalet de Llobregat, una de les ciutats més prioritàries a l’hora de convèncer els indecisos. Serà aquest dissabte a les 19h a La Farga i es preveu que l’acte sigui un dels més multitudinaris fins ara.
 

 

Relacionats