Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Mas reconeix que en campanya els polítics han de fer un “xou”

‘Quan ve campanya s’ha de fer festa, s’ha de fer xou’. Així ha contestat aquest dimarts a la nit Artur Mas a Montserrat, una dona de 47 anys, al programa de TVE ‘Tinc una pregunta per a vostè’, quan aquesta li ha recriminat que els polítics només es barregen amb els ciutadans en les dates properes a les eleccions. Aquestes i atres coses ha dirt Artur Mas al programa de televisió. Aquí en podreu escoltar l’àudio del moment.

Redacció
Redacció 19/12/2007

Artur Mas, líder de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i cap de l’oposició catalana, va reconeixer i afirmar que durant la campanya electoral els polítics han de fer ‘xou’. Aquí en teniu el moment.

ÀUDIO / ACN

Mas també ha negat que la seva fama de ‘polític guapo’ estigui per damunt dels interessos de Catalunya, i ha assegurat que ‘està més preocupat pels problemes del país que dels seus assessors’ d’imatge personal, tot responent a una altra de les participants. Durant el programa, on el líder convergent ha pogut donar resposta a cinquanta preguntes de temàtica ben variada i sense tensions, s’ha vist obligat a reconèixer els mèrits del Govern de Montilla que, segons ha dit, han estat la Llei de Serveis Socials, la Llei de Prestacions Econòmiques i el desdoblament de l’Eix Transversal.