Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Artur Mas creu que amb el PSC al Govern, Catalunya queda ‘relegada’ als ‘interessos estatals’

|

- Publicitat -

Artur Mas ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’una trobada a Barcelona amb 300 ciutadans pakistanesos residents a Catalunya. En el decurs de l’acte, en què també ha participat l’expresident de la Generalitat i president de CDC, Jordi Pujol, s’ha fet el lliurament simbòlic de sis carnets de CDC a sis ciutadans del Pakistan.

El col·lectiu de pakistanesos a Catalunya és de l’entorn de 40.000 persones amb un teixit associatiu d’unes 40 entitats, la majoria d’elles presents a l’acte organitzat per lliurar els carnets de nou militants de CDC.

Publicitat

Entre els dirigents de CDC, a més del secretari general i del president Pujol, estaven el president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, el president de la sectorial d’Immigració de CiU, Àngel Colom, i el portaveu al Senat, Jordi Vilajoana.

Artur Mas ha destacat l’encert de la iniciativa de la Casa Gran del catalanisme que està fent tornar a militants que havien deixat el partit, com és el cas de l’ara candidat al Parlament europeu per CiU, Ramon Tremosa, ha dit, i rep als nous catalans, com és el cas d’aquest grup de nous militants d’origen pakistanès.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut