Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Arresten a Tarragona un pare quan anava a vendre les seves dues filles menors per 30.000 euros

La policia local de Tarragona va arrestar dimarts un pare quan presumptament anava a vendre les seves filles de 2 i 4 anys per 30.000 euros, amb la col·laboració del seu germà i un intermediari, que també van ser arrestats. La mare de les nenes va demanar auxili en un forn pròxim d’on viu la família, i els propietaris van ser els qui van donar l’alerta a la policia.

Redacció
Redacció 16/10/2008

La dona va explicar als agents que havia intentat dissuadir la nit passada el seu marit i el seu cunyat de la idea de vendre les filles, però que els homes la van amenaçar i la van agredir, i al matí se’n van anar amb les menors.

Els agents van sortir juntament amb la dona a buscar les nenes i pel camí van trobar el pare, que va intentar fugir, i al qual van poder arrestar poc després. L’home va confessar que les menors eren amb l’oncle en un parc pròxim.

Finalment, la policia va trobar l’oncle i les nenes abans que es produís l’intercanvi, tot i que no van poder atrapar les persones que anaven a pagar per les menors. La mare i els detinguts van assegurar a la policia que hi havia una tercera persona implicada que podria haver actuat d’intermediària entre la família i els compradors. Aquest tercer implicat va ser arrestat ahir, tot i que la investigació continua oberta.