Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

‘Aquí la gente es lista’

Què se n’ha fet d’aquelles velles glòries del PP que, durant els obscurs anys de l’aznaritat, campaven per Espanya sota pal·li? Un d’aquests superhomes aznarians és Miguel Ángel Rodríguez (parlem […]

Redacció
Redacció 06/02/2009

Què se n’ha fet d’aquelles velles glòries del PP que, durant els obscurs anys de l’aznaritat, campaven per Espanya sota pal·li?

Un d’aquests superhomes aznarians és Miguel Ángel Rodríguez (parlem del polític, no del cantant dels Mojinos Escozíos), actualment en hores baixes després d’aquella època ‘gloriosa’ com a portaveu del primer Govern Aznar. Rodríguez, de qui l’únic mèrit de la seva acció política és inventar-se allò del ‘váyase señor González’, actualment viu de renda col·laborant amb la Cope, dirigint vídeos estil Urdaci per la FAES i presentant el seu propi show a Popular TV, aquella emissora tan parcial que ha muntat la COPE allí on li han regalat llicències de TDT.

En una de les seves darreres intervencions, en aquest cas a Telemadrid, Miguel Ángel Rodríguez disparava contra tot allò que fes olor socialista, i entre demandes de dimissions per l’elevat atur i insults cap a Touriño, el president de la Xunta de Galícia, Rodríguez tractava TV3 de televisió per idiotes.

Ho podeu sentir cap al segon 35: Rodríguez parla de ‘cuñats’ en referència al de Touriño, i el presentador li recorda que, quan es parla de cuñats cal situar-los, ja que l’audiència té tirada a recordar les aventures del cuñat de Rajoy, responsable de la Ciudade de Cultura de Santiago de Compostela, que arrossega un desfalc de desenes de milions d’euros. Davant d’això, Rodríguez li recorda que ‘això és Telemadrid, no TV3, aquí la gent és llesta’.


 
Només cal recordar episodis com el patètic documental ‘Ciudadanos de segunda’ o fer memòria del pèssim tractament de l’11-M per part de la televisió pública madrilenya per adonar-se de quina és la veritable talla de Telemadrid, l’emissora de la gent ‘llesta’.