Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Aquests són els programes que perillen de la graella de TV3

Redacció | “No està garantida la continuïtat de cap programa”. Així de contundent ha explicat el director de TV3, Vicent Sanchis, en declaracions a Catalunya Ràdio la situació de la televisió pública catalana. “A partir del mes de juny tot pot canviar. Només tindrem pressupost per la producció interna”. 

Redacció
Redacció 02/01/2018
Sanchis ha afegit també que “arribarà un moment en què TV3 només tindrà producció interna”. 
 
De moment, s'ha sabut que el primer gran perjudicat de la nova llei de l'IVA és el magazín de tarda Tarda Oberta, de la productora Mediapro. Però també estan en el punt de mira l'informatiu satíric presentat per Toni Soler Està Passant, de la productora Minoria Absoluta S.L., i el late show polític Preguntes Freqüents, de la productora El Terrat. 
 
La recent modificació de la coneguda llei de l'IVA ha obligat a la direcció de TV3 a desplegar un pla d'estalvis, que s'hauria d'aprovar el pròxim 14 de gener, tal com recull el digital Crónica Global. Segons assenyala el mitjà, generarà un dèficit de més de 40 milions d'euros als comptes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), tal com detalla el mateix comitè d'empresa de la cadena.