Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Aquesta nit, a les tres tornaran a ser les dues

|

- Publicitat -

Del total d’aquesta quantia, 90 milions correspondrien al potencial d’estalvi de les llars, mentre que els altres 210 milions s’estalviarien als edificis del terciari i en la indústria.

La directiva europea Canvi d’Hora va començar a aplicar-se el 1981 i ha estat renovada cada quatre anys successivament. Des de gener del 2001, el canvi s’aplica amb caràcter indefinit.

Publicitat

Segons informa el Ministeri espanyol d’Indústria en un comunicat, a més d’aquesta mesura, l’eficiència energètica requereix un comportament “racional” a l’hora de prescindir de la il·luminació artificial i la utilització de tecnologies d’estalvi en la llum per aprofitament de llum natural.

Entre els consells per estalviar energia, Indústria aconsella apagar la calefacció a la nit i no encendre-la al matí, ventilar les habitacions durant deu minuts, instal·lar dobles finestres i mantenir la temperatura entre 20 i 22 graus centígrads”.

Alhora, recomana tancar els radiadors que no es necessitin, instal·lar rivets i adhesius en portes i finestres, incorporar vàlvules termostátiques en els radiadors, no abusar de la calefacció o instal·lar algun aïllant en sostres i parets.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut