Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Aquest estiu, descobreix els .cat

Quin és el perfil de gent que té un .cat? Hi ha alguns estils concrets? Hi ha molta oferta? Molta veritat? Us agradaria descobrir les planes web amb .cat? Ara és molt fàcil amb el giny (widget) que qui ho desitgi podrà posar a la seva plana web i que mostrarà, dia a dia, 5 nous dominis .cat escollits a l’atzar entre els dominis amb DNS.

Redacció 31/07/2007

Hem descobert a domini.cat un petit giny (widget) que qui ho desitgi podrà posar a la seva plana web i que mostrarà, dia a dia, 5 nous dominis .cat escollits a l’atzar entre els dominis amb DNS.

Per entendre millor com funciona aquí en teniu la part explicativa.

Aquesta aplicació mostra les webs que tenen DNS associat. Tot i així podeu trobar alguns dominis sense web, si per exemple, el servidor web està aturat o si el domini no té web i només es fa servir per a correu electrònic. Altres planes poden estar en construcció o semblar fora de la normativa pròpia del .cat donat que els titulars tenen uns mesos per a publicar la seva web o posar continguts significatius en català. I si mentre explores l’espai .cat trobes webs que fan pesca electrònica (phishing), descaminament (pharming), instal.len codi maliciós (malware), o incompleixen la normativa d’ús del .cat, pots denuciar-ho.