Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La FECAC segueix raspallant Cleries

Com ja és tradicional, any rere any quan s’acosta el mes d’abril la Federació d’Entitats Andaluses de Catalunya (FECAC) comença a moure els seus tentacles polítics per assegurar-se que totes […]

Redacció
Redacció 22/02/2011

Com ja és tradicional, any rere any quan s’acosta el mes d’abril la Federació d’Entitats Andaluses de Catalunya (FECAC) comença a moure els seus tentacles polítics per assegurar-se que totes les administracions públiques aboquin una bona picossada per a l’organització de la Feria d’Abril a Catalunya.

El president de l’entitat, l’obscur Francisco Garcia Prieto, és realment hàbil aconseguint que polítics d’una o altra formació aboquin part del seu pressupost per a pagar casetes i peixet fregit que passen per ajudes a una suposada integració de la immigració que fa anys i panys que és a casa nostra.

Enguany la FECAC haurà d’organitzar la Feria només uns mesos després de la presa de possessió del Govern d’Artur Mas i veient el context de retallades pressupostàries s’ha mobilitzat ràpidament per guanyar-se el suport del conseller Josep Lluís Cleries. Si fa uns dies us explicàvem que va convidar-lo a cloure el XXIII seminari de l’entitat on García Prieto va començar a raspallar el conseller, l’estratègia continua i ara García Prieto ha distingit aquest cap de setmana el conseller Cleries amb el premi sociopolític de la FECAC que s’entrega a dirigents que fomenten els valors de l’entitat.

Un premi que arriba quan Cleries no fa ni dos mesos que ocupa la conselleria de Benestar i Família. Qui sap si el premi es produeix a l’avançada o si, com ja ha passat en els darrers anys, el conseller ja ha garantit que la Feria d’Abril serà indultada una vegada més i no haurà d’ajustar-se el cinturó com ja fa temps que fa la resta del país.