Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Antonio Baños dóna la seva clau per guanyar la independència

Guifré Jordan @enGuifre – Antonio Baños ha reaccionat a l’entrevista d’El Mundo al president del Grupo Prisa, Juan Luis Cebrián. En una xerrada organitzada per l’ANC a Badalona que ha registrat un ple absolut –i amb desenes de persones que no han pogut entrar al teatre ‘Círcol Catòlic’ del municipi–, l’exdiputat de la CUP ha dit que El País, la principal capçalera de Prisa, és “una espècie de La Razón especialment embogit”. I, en aquest sentit ho ha aplaudit, perquè segons ell, “no hi ha res millor en una lluita que l’altre es torni boig, perquè no sap ni on mira”. La recepta de Baños, doncs, passa per fer embogir l'Estat espanyol 

Redacció
Redacció 21/02/2017

El Sí de la CUP als pressupostos, punt d’inflexió de Baños

En referència a les insinuacions de Cebrián sobre empresonar dirigents independentistes, ha exclamat: “Estan desquiciats, els estem desquiciant”. Segons el periodista, el nerviosisme ha crescut de manera notable a l’Estat sobretot després que la CUP donés el Sí als pressupostos el 28 de gener passat, ja que s’ha confirmat que la unitat sobiranista es manté. Així, Baños ha assegurat: “Nosaltres tenim molt més el vent a favor més que el 28 de gener”.

Baños afirma que caldrà acampar al carrer en els propers mesos per la independència

Antonio Baños creu que caldrà acampar al carrer en els propers mesos quan s’apropi el clímax del full de ruta del govern de Carles Puigdemont. L’exdiputat de la CUP ha afirmat aquest dilluns al vespre a Badalona que les manifestacions com les de l’11 setembre no seran suficients, sinó que s’hauran de fer mobilitzacions en què “haurem de quedar-nos al carrer dos o tres dies i no tornar a casa aquell dia, són coses que haurem de fer”.

Reyes no descarta la vaga general

L’esdeveniment també havia de comptar amb els diputats de Junts pel Sí Lluís Llach i Eduardo Reyes, però el cantant de Verges no hi ha pogut assistir. L’expresident de Súmate, però, sí que ha intervingut per avisar que “el poble” haurà d’estar preparat si inhabiliten Carme Forcadell. De fet, ha arribat a dir que “ens podem plantejar una vaga general” si la justícia acaba actuant contra la presidenta del Parlament. 

Relacionats