Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Antiviolència estudiarà les declaracions de Schuster sobre l’àrbitre català

L’entrenador del Reial Madrid i soci del Barça, Bernd Schuster, va donar les culpes de la desfeta del seu equip a l’àrbitre català Álvarez Izquierdo. Davant d’aquestes greus acusacions que podrien incitar a la discriminació o a la violència, a l’espera si el col·legi català d’àrbitres presenta la denúncia, la Comissió Antiviolència podria tractar en la seva pròxima reunió les desafortunades declaracions i aplicar algun tipus de sanció. Recordem a més que Schuster no tan sols no va rectificar sinó que va dir que ell no havia dit res fora de lloc i donà les culpes als periodistes (la qüestió és que ell mai és responsable de res).

Redacció
Redacció 07/11/2007

El president dels col·legiats catalans ja ha emplaçat al comitè a tractar el cas. El més probable és que Antiviolència remeti el cas al Comitè de Competició, com ha fet altres vegades. La Comissió Antiviolència podria tractar en la seva pròxima reunió del dijous les declaracions de l’entrenador del Reial Madrid, Bernd Schuster, sobre el col•legiat Álvarez Izquierdo si rep la petició del Comitè Català d’Àrbitres, que encara no li ha arribat.

En un escrit signat pel president dels àrbitres catalans, César Ochoa Díez, aquest col•lectiu emplaçava a Antiviolència a estudiar les paraules de Schuster que, al ser preguntat per l’actuació d’Álvarez Izquierdo el dissabte passat va dir: ‘És català? No hi ha res més a dir’. En cas de rebre la denúncia, Antiviolència estudiarà el cas, encara que, segons ha actuat la comissió amb anterioritat, el més normal és que ho remeti al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), per tractar-se d’una persona adscrita a l’àmbit disciplinari esportiu.