Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Antella, ciutat sense llei

Al poble d’Antella (Ribera Alta) també manen els populars, i en aquestes circumstàncies i tractant-se d’una població tan petita (menys de 1.500 habitants) el PP té via lliure per governar […]

Redacció 12/11/2007

Al poble d’Antella (Ribera Alta) també manen els populars, i en aquestes circumstàncies i tractant-se d’una població tan petita (menys de 1.500 habitants) el PP té via lliure per governar com li dóna la gana.

Amb unes pràctiques més properes a les cacicades de la Restauració d’ara fa cent anys, l’alcaldessa popular del municipi, Isabel Giménez, va empadronar-se a casa seva fins a 6 persones, tres d’ella sense cap relació familiar amb ella, segons sembla per tal de quantificar més votants a les darreres eleccions.

El fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià hi ha vist indicis de delicte, i ha demanat que se li obri un procediment penal per un possible delicte electoral. Els tres “habitants fantasmes” no han viscut mai al municipi, i de fet són de València, Alzira i Múrcia.

Precisament Isabel Giménez ja va sortir als diaris quan l’any 2005, després d’apujar-se el sou un 50%, va decidir que els policies locals del poble anirien en bicicleta per estalviar combustible. Aquest estirabot ecològic va tenir conseqüències tràgiques: segons sembla, dels dos policies locals d’Antella, que tenien més de 50 anys, un va patir una embòlia cerebral i l’altre un infart.