Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Anonymous revelarà el finançament de C’s abans del 21-D

Redacció | El grup de 'hackers' d'Anonymous continua donant suport al procés independentista i apunta, ara, a C's. Els 'hackers' anuncien, a través del compte de Twitter, que revelaran informació “crucial” sobre la formació taronja, Albert Rivera i com es financia C's.

Redacció
Redacció 15/12/2017
L'organització 'Anonymous' no cessa els seus ciberatacs contra el bloc del 155 i l'Estat i en defensa de Catalunya. Fa pocs dies, el grup va informar que havia hackejat Indra, l'empresa que farà el recompte del 21-D.
 
Aquest dijous al vespre, el grup de 'hackers' ha informat que donarà informació sobre el finançament de C's l'últim dia de campanya, el 19 de desembre, a les 22.00. “No perdonem, no oblidem, esperem”, adverteix 'Anonymous'.

En aquest sentit, Anonymous ha donat les primeres pistes. Segons el grup de hackers, Ciutadans rep finançament de Mercadona, Grupo Arturo (200.000 euros), Omega Air (1 milió d'euros) o Marina d'Or (2 milions d'euros).
 
Tanmateix hauria estat finançat per la família Kaczynski (entre 250.000 i 300.000 euros), i fins i tot per l'expresident de l'Espanyol, Joan Collet, “amb diners del club”.

Anonymous continua així la seva campanya en defensa de Catalunya. Cal recordar que els 'hackers' els dies següents al referèndum van tancar webs com la del Tribunal Constitucional (TC), el PP, la Fundació Francisco Franco i els ministeris d'Economia, Justícia i Foment.