Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Anna Pruna aprofita la presentació del Catalunya-Argentina per anunciar una possible competició de nacions el 2009

La secretària General de l’Esport, Anna Pruna, ha anunciat que s’està treballant amb diferents governs d’Europa per fer ‘una competició de nacions’ que seria ‘reconeguda i organitzada per la UEFA’. El torneig es pretén disputar l’any 2009 en una iniciativa conjunta amb altres països i que presentaran a l’òrgan europeu. Pruna no ha volgut desvetllar el nom d’aquestes nacions ‘perquè s’ha de treballar amb la màxima discreció’, ha argumentat la responsable de l’esport català, i tampoc ha volgut quantificar el número d’equips participants. Aquestes declaracions les ha fet en el decurs de la presentació del Catalunya-Argentina de futbol, que es disputarà el pròxim 24 de maig al Camp Nou.

Redacció
Redacció 02/05/2008

La secretària ha afirmat que després del partit amb Euskadi, jugat a Bilbao el passat mes de desembre, hi hagut un ‘abans i un després’, ja que ha considerat que ‘no estem sols’, referint-se a la internacionalització de les seleccions catalanes i, en aquest cas, de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Pel que fa al matx entre catalans i argentins, els preus de les entrades aniran des dels 12 euros, les més barates, fins als 40, les més cares. I sobre el camp hi haurà els jugadors sud-americans que es van proclamar campions olímpics a Atenes l’any 2004 com ara Leo Messi, o Sergio Agüero, entre d’altres.

Respecte als jugadors quadribarrats, excepte Puyol, Xavi, Capdevila, Tamudo, Fernando Navarro i Cesc concentrats per a l’Eurocopa de Suïssa i Àustria, hi ha una llista de 32 jugadors que tenen opcions d’entrar en la convocatòria final.

L’acte de presentació del partit s’ha fet aquest dimecres al Museu Melcior i Colet de Barcelona amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, el seleccionador català, Pere Gratacós, i el representant de Multimedia Sports, Ylan Singer.