Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Anglada presentarà més d’un centenar de candidatures xenòfobes a les municipals

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat aquest cap de setmana, en una reunió a Vic del Consell Executiu de la formació, que ja tenen confirmades més d’un centenar de candidatures xenòfobes a les municipals del maig. D’aquestes llistes, una seixantena són a la demarcació barcelonina, en poblacions com Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Vic o Terrassa, i a la demarcació de Tarragona les candidatures seran una vintena, amb llistes a Reus o El Vendrell. També hi haurà una desena de candidatures xenòfobes a la circumscripció de Lleida, mentre que a Girona les llistes seran mitja dotzena, una d’elles a Salt, on els problemes de convivència amb la immigració podrien propiciar un bon resultat electoral pels d’Anglada.

Redacció
Redacció 24/01/2011

Pel que fa al congrés del partit, aquest cap de setmana es va decidir que el V Congrés de PxC se celebrarà a Vic, cap i casal de PxC, el proper diumenge 27 de març. Eduard Pallerola, secretari Territorial de Lleida i regidor de l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb (Urgell), en serà el president. Una de les ponències tractarà sobre el nou gir social de PxC, com a defensa política dels interessos morals i materials dels treballadors del país, principals perjudicats per l’actual política d’immigració.

Precisament en aquest congrés, és on es presentarà i s’aprovarà, si s’escau, el nou organigrama del Consell Executiu del partit. Les principals novetats del qual, seran l’ampliació a dos vicepresidències i la supressió del càrrec de secretari general, entre d’altres. Les nombroses incorporacions de nous membres a la organització, representaran una substancial renovació de la cúpula del partit, en combinació amb l’experiència dels dirigents més veterans.

També es va decidir que la Diada del partit, que habitualment es fa coincidir amb la Diada de Sant Jordi, se celebrarà enguany el diumenge 1r de maig pel fet que Sant Jordi aquest any cau en plena Setmana Santa.